Sponsoren

Dirigent Noël Seerden

Curriculum vitae Noël Seerden

Noël seerden

Noël Seerden (1965) is sinds de oprichting in 1992 dirigent van mannenkoor Manoeuvre. Onder zijn enthousiaste muzikale leiding zijn wij uitgegroeid tot een bloeiende vereniging waar nog steeds naar nieuwe uitdagingen wordt gezocht.

Op de jeugdige leeftijd van 15 jaar begon Noël als organist/dirigent zijn muzikale carrière bij jeugdkoor "De Laarder Rakkers" en "Zangvereniging Laar", beiden in Weert. Momenteel is hij naast Manoeuvre ook dirigent bij gemengd koor "The Streetsingers". In het verleden werkte hij ook nog als dirigent van de "Wieerter Vastelaovundj Zengers", de "Zangertjes van St. Frans","Unit", "Jumble", het Wilma Mannenkoor en Zangvereniging "Venrode" (Venray) en als gastdirigent / repetitor bij diverse koren in de regio.

Noël studeerde 'Muziekvakonderwijs B schoolmuziek' aan het conservatorium in Maastricht en studeerde af in 1988. In het dagelijkse leven is Noël muziekdocent aan het Dendron College in Horst (L). In het verleden was Noël ook als vakleerkracht werkzaam op diverse basisscholen en als muziekleraar op het Kwadrant in Weert.

Bijna iedereen in de Weerter contreien kent deze in orde van Oranje Nassau onderscheiden oud-Rogstaekers prins.