Sponsoren

Stadzînge op winkelzondag 18 september aan het St. Raphaelpad

Stadzinge 2014a Op winkelzondag 18 september organiseert mannenkoor Manoeuvre Weert het Stadzînge dat dit jaar plaatsvindt aan het St. Raphaelpad in de binnenstad te Weert.

Stadzînge was in het voorbije jaar een onderdeel van het Cultureel Lint en stond ook dit jaar weer op de planning. Na het besluit van het Bestuur Cultureel Lint om het Cultureel Lint door te schuiven naar volgend jaar, heeft Manoeuvre gezocht naar mogelijkheden om Stadzînge alsnog door te laten gaan. En dat is gelukt!

Manoeuvre heeft inmiddels diverse Weerter koren bereid gevonden om mee invulling te geven aan Stadzînge 2016. Vanaf 14.00 uur geven de volgende koren acte-de-présence: de Streetsingers, de Ray Stabbing Singers, het Weerter Mannenkoor, Con Amore en het Wokmuziektheater i.s.m. jongerenkoor Sevenfifteen . Aansluitend  zullen vanaf 17.00 uur  de zangers van Manoeuvre de finale van Stadzînge inzetten, ondersteund door de Stadzînge-band, bestaande uit Noel Seerden – Rob Gijsen – Leon Hoeben – Jan van Dooren en Jos van Dooren, en onze zangeressen, Wendy van Dooren – Fämke Gerits en Wendy Overklift. . Zo’n drie uur lang worden een keur aan meezingers op de planken gebracht. Het repertoire loopt van André Hazes tot Ramses Shaffy en van Tom Jones tot Tina Turner. Speciaal toegevoegd aan het repertoire zijn een aantal medleys die een heus Toppers-sfeertje moeten creëren. De nummers zijn stuk voor stuk bij iedereen bekend, liggen uitstekend in het gehoor en nodigen volop uit tot meezingen. Voor een tekstboekje wordt uiteraard gezorgd.

Het Stadzînge-spektakel vindt dit jaar plaats op een podium aan het St. Raphaëlpad te Weert . Het St. Raphaelpad is een van de groene parels van de binnenstad. Het plein ligt naast Theater de Huiskamer tussen de Wilhelminasingel en de Nieuwe Markt. Een drankje en een hapje zijn ter plekke te verkrijgen Oftewel: het belooft weer reuze gezellig te worden. Zorg dat je erbij bent!

7
+7